<$BlogRSDUrl$>

30/03/04

Byggmester Solness 

Takk for i går!
Det var en artig forestilling, synes jeg - hva synes dere? I dag kommer dere til å jobbe videre med prosjektet - husk å oppdatere bloggene deres! Vi lærere er ivrige lesere :)

24/03/04

Det er mange som skal betale teaterbilletten sin på fredag. Håper at dere husker det!

Klassen var innstilt på fire timer prosjekt i dag, så scenefrysingen av Bygmester Solness ble gjennomført på rekordkort tid. Nå ser det ut til at alle jobber godt og konsentrert. Skal bli artig å følge med i gruppebloggene etterhvert.

23/03/04

TEATER!!! 

Vi skal se Bygmester Solness på mandag, 29.3.04, kl. 19.00. Ta med kr. 100,- i morgen (onsdag). Absolutt siste betalingsmulighet er på fredag. Teaterbesøket er en fin avslutning på kapitlet om dramatisk diktning, og vi skal derfor avspasere timene senere. Hvis noen av dere ikke kommer på mandag, må dere møte på skolen når de andre avspaserer.

Første halvparten gjorde en flott innsats på mediateket i går. Gruppene 5-8 møter neste mandag senest kl 12.25 i mediateket. (Adresseavisen, Heimdal)

17/03/04

Prosjekt-start 

Nå har alle gruppene laget sin egen blog,og adressene til hver gruppe legges ut på siden her.

15/03/04

Tverrfaglig prosjekt 

På onsdag starter prosjektet mellom naturfag, treningslære, norsk og engelsk. Gled dere! Hver gruppe skal ha en gruppeblog der arbeidet logges jevnlig. Kriterier for loggføringen får dere på onsdag.

03/03/04

Side om Sofokles med lydklipp

Kort beskrivelse av noen verk av Sofokles

Side om Shakespeare


Jeg gleder meg til å lese diktanalysene deres - har planer om å begynne i dag!

Opplegget i dag blir litt annerledes enn skissert på planen. Dere jobber tre og tre og lager powerpoint-presentasjoner av verdenskjente dramatikere. Presentasjonene vises/framføres neste onsdag og teller til muntlig karakter. Alle i gruppen må derfor bidra under framføringen.

Gruppe1: Sofokles
Gruppe2: William Shakespeare
Gruppe3: Henrik Ibsen
Gruppe4: Bertolt Brecht
Gruppe5: Samuel Beckett
Gruppe6: Jens Bjørneboe
Gruppe7: Cecilie Løveid
Gruppe8: Jon Fosse

This page is powered by Blogger. Isn't yours?